Disclaimer
© Façade Maastricht
Dit is een uitgave van Façade Maastricht. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Façade Maastricht, op welke wijze dan ook, worden gereproduceerd of in enigerlei vorm worden gebruikt.
 
Aansprakelijkheid
Mogelijke kleurverschillen of veronderstelde fouten aangaande productinformatie, hetzij op de website of andere documentatie, behouden we ons uitdrukkelijk voor en deze kunnen niet leiden tot enige claims tegen Façade Maastricht.
 
Rechten
Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van services aangeboden door Google Analytics. De tools van Google Analytics laten toe het gedrag van u, de gebruiker, op onze website te analyseren.
Hiervoor worden "cookies" gebruikt. Dit zijn tekstbestanden die geplaatst worden op uw computer waarin informatie wordt opgeslagen die helpt bij de analyse van uw surfgedrag.

De informatie die hieruit voortkomt (inclusief jouw IP adres) wordt verzonden naar Google die dit opslaat op servers in de Verenigde Staten, en vervolgens deze informatie verwerkt op een manier zodat wij het algemene surfgedrag van bezoekers op deze website kunnen bekijken en statistische rapporten kunnen opvragen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming verleend de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wij (of enige andere derde partij) zullen nooit deze statistische tool gebruiken om enige persoonlijke identificatie van u, onze websitebezoeker, te vergaren. Google zal ook nooit uw IP adres associeren met enige mogelijke persoonlijke informatie ter beschikking. Zowel ons, als Google zijn doel is niet het identificeren van zijn gebruikers, en hiermee houden we ons nu, en zullen we ons ook nooit mee bezig houden. Ons doel is enkel een beeld te krijgen van het algemene surfgedrag.
Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Ben je hier echter niet mee akkoord, dan ben je vrij om het gebruik van cookies te weigeren. Wijzig hiervoor de betreffende instellingen van je internetbrowser, maar houdt er rekening mee dat je mogelijks niet alle mogelijkheden/services die deze website aanbiedt zal kunnen gebruiken.

Door deze website te gebruiken stem je in met het beleid dat hierboven wordt uitgelegd met betrekking tot het verzamelen en verwerken van de beschreven informatie.