Welkom thuis!
Dat gevoel geeft de excellente sierbestrating van Façade, want onze producten dragen bij aan uw woongenot. Jaar in, jaar uit, dankzij de zeer hoge kwaliteitsnormen die Façade Maastricht hanteert.

Elke collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden van eigentijds tot klassiek en van strak design tot rustiek.

Maak een ontdekkingsreis door ons assortiment. Maar neem in ieder geval de tijd, want met de superieure stenen van Façade kiest u voor vele jaren zorgeloos tuinplezier! 


Facade_logo_2
NIEUWS
De nieuwe brochure van Façade Maastricht is uit. En we hebben een primeur: De Marmo collectie, absoluut uniek in haar soort dankzij haar kleurnuanceringen. Bekijk ook eens ons nieuwe formaat van Grande Allure Naturelle 50x25x6 cm in diverse kleuren.

Serie's
Linea Allure
Terrazzo Allure
Grande Allure Naturelle
GA Naturelle strokenverband
GA Facetta wildverband
Solieth Allure
Over ons
Façade Maastricht is opgericht in 1956. De ligging in Maastricht is niet toevallig. Deze stad van het goede leven heeft een eeuwenoude band met de mergel- en kleiverwerkende productie van cement, luxe aardewerk en straat- en gevelstenen. Niet voor niets behoort Maastricht samen met het Zuid-Franse Albi tot de oudste en fraaiste steden die vrijwel geheel gebouwd zijn van klinkers en niet van natuursteen. Dat Maastrichtse DNA vindt u terug bij Façade Maastricht. Bij onze producten, productieprocessen en bij de manier waarop wij met onze klanten en relaties omgaan. Want een mooi verleden is niets zonder een fraaie toekomst.

Facade_LF_01_910x300

Façade kwaliteitseisen
Dura_protect_2017
Een product van Façade Maastricht maakt het verschil. Het geheim zit zowel in het productieproces als in de nabewerking. Met Dura Protect Plus® verduurzaamt Façade haar sierbestratingen. Dankzij dit procedé zijn onze stenen buitengewoon goed geconserveerd en zullen bij juist gebruik hun fraaie oorspronkelijke karakter langdurig behouden! Klik op 'Lees meer' voor alle Dura Protect Plus®-voordelen op een rijtje.