Welkom thuis!
Dat gevoel geeft de excellente sierbestrating van Façade, want onze producten dragen bij aan uw woongenot. Jaar in, jaar uit, dankzij de zeer hoge kwaliteitsnormen die Façade Maastricht hanteert.

Elke collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden van eigentijds tot klassiek en van strak design tot rustiek.

Maak een ontdekkingsreis door ons assortiment. Maar neem in ieder geval de tijd, want met de superieure stenen van Façade kiest u voor vele jaren zorgeloos tuinplezier! 


Facade_logo_transparant
NIEUWS
De nieuwe brochure van Façade Maastricht is uit. En we hebben een primeur: De Marmo collectie, absoluut uniek in haar soort dankzij haar kleurnuanceringen. Bekijk ook eens ons nieuwe formaat van Grande Allure Naturelle 50x25x6 cm in diverse kleuren.

Over ons
Façade Maastricht is opgericht in 1956. De ligging in Maastricht is niet toevallig. Deze stad van het goede leven heeft een eeuwenoude band met de mergel- en kleiverwerkende productie van cement, luxe aardewerk en straat- en gevelstenen. Niet voor niets behoort Maastricht samen met het Zuid-Franse Albi tot de oudste en fraaiste steden die vrijwel geheel gebouwd zijn van klinkers en niet van natuursteen. Dat Maastrichtse DNA vindt u terug bij Façade Maastricht. Bij onze producten, productieprocessen en bij de manier waarop wij met onze klanten en relaties omgaan. Want een mooi verleden is niets zonder een fraaie toekomst.

Facade_logo_transparant

Service
Onze clienten, zowel professionals als particulieren, zijn onze ambassadeurs en dat willen wij graag zo houden. Wij zijn - net als u - pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wanneer u trots bent op het bereikte eindresultaat. Om u daarbij zoveel mogelijk te helpen vindt u hier tal van adviezen en tips.
Serie's
Linea Allure
Linea Allure Facetta
Grande Allure Naturelle
GA Naturelle strokenverband
GA Facetta wildverband
Solieth Allure
Façade kwaliteitseisen
Dura_Protect_logo_01
Een product van Façade Maastricht maakt het verschil. Het geheim zit zowel in het productieproces als in de nabewerking.