Welkom thuis! 

Dat gevoel geeft de excellente sierbestrating van Façade, want onze producten staan garant voor zorgeloos woongenot. Jaar in, jaar uit, dankzij de zeer hoge kwaliteitsnormen die Façade hanteert. Elke collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden in diverse stijlen. Maak een ontdekkingsreis door ons assortiment. Maar neem in ieder geval de tijd, want de superieure stenen van Façade gaan meer dan een leven lang mee!

 

In deze met zorg samengestelde website bieden wij u een overzicht van onze nieuwste collecties. Laat u verrassen én inspireren door de talrijke mogelijkheden om creatief te bestraten met de schitterende sierstenen van Façade Maastricht. Zonder twijfel ontdekt u sfeerrijke creaties die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak.

 

Façade Maastricht, excellente project- en sierbestrating

 
Missie 

Façade Maastricht is toonaangevend ontwikkelaar, producent en leverancier van bestratingsoplossingen in beton. Onze focus ligt puur op beton. Onze streven is om de mooiste en meest duurzame bestratingsproducten in beton te maken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Voor zowel de particuliere als de professionele markt bieden wij een scala aan mogelijkheden en oplossingen, altijd passend bij uw leefomgeving. Als consument kunt u terecht bij gespecialiseerde dealers waar u een ruime keus heeft aan hoogwaardige sierbestrating. Wij geloven in goede advisering en werken daarom samen met gespecialiseerde dealers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. 

 

Ter plekke adviseren deskundige medewerkers u over de vele mogelijkheden zowel qua prijs als qua stijl. 

 
Certificaten 

Façade Maastricht  staat onder voortdurende controle van certificerende instanties. Zij controleren periodiek maar ook met steekproeven de producten, grondstoffen en productieprocessen van Façade. De diverse certificaten op onze producten onderstrepen de kwaliteit die wij constant nastreven. Elders op deze pagina kunt u, eventueel de benodigde certificaten voor eigen gebruik downloaden.

NL BSB

Certificaat

KOMO

Certificaat tegels

KOMO

Certificaat bestrating

Betekenis Dop verklaring

 

Als gevolg van de Europese Verordening Bouwproducten is de toeleverende industrie (fabrikanten, importeurs en distributeurs) vanaf 1 juli 2013 verplicht om bij CE-gemarkeerde producten een prestatieverklaring mee te leveren. Deze verklaring wordt Declaration of Performance (DoP) genoemd. De DoP wordt opgesteld door de fabrikant en geeft informatie over de belangrijkste prestaties van het product en het beoogde gebruik ervan. De prestatieverklaring vormt het bewijs dat het product, bij introductie op de markt en bij verdere distributie, voldoet aan de prestaties die voor de specifieke toepassing ervan worden verlangd. De prestatieverklaring (Declaration of Performance, kortweg ‘DoP’) wordt digitaal of in papieren vorm bij de CE-markering aan de klant geleverd of op een website geplaatst. De fabrikant of importeur legt in de DoP naast product- en adresgegevens, de prestaties van het bouwproduct vast en de daarbij behorende beoogde toepassing(en). Dit laatste is van groot belang bij de productaansprakelijkheid.

De prestaties in de DoP hebben betrekking op de essentiële kenmerken die vallen onder de fundamentele eisen voor het product.
De prestatie van het bouwproduct wordt bepaald op basis van de Europees geharmoniseerde testmethoden. Deze zijn opgenomen in de Europese normen en Europese technische specificaties. In een geharmoniseerde norm staan de kenmerken die van belang zijn voor de bepaling van de prestatie. Met de prestatieverklaring is het mogelijk de prestatie van producten met eenzelfde toepassing onderling eenduidig met elkaar te vergelijken.

 
 
Kwaliteit 
Het verschil

Een product van Façade maakt het verschil. Het geheim zit zowel in het productieproces als in de nabewerking. 

 

Extreme verdichting

Alle sierbestratingen van Façade worden gekenmerkt door een zeer hoge tot extreme verdichting. Door deze zeer dichte deklaag zijn onze stenen niet alleen oersterk maar ook veel minder gevoelig voor vuil, weersinvloeden en slijtage.

 

Extra water- en vuil afstotend

Wij voorzien al onze sierbestrating van een hoogwaardige coating onder de naam Dura Protect Plus® waardoor de stenen langdurig in hoge mate vuil- en waterafstotend zijn. Hierdoor laten de meeste vlekken van uiteenlopende aard zich makkelijker verwijderen. Dura Protect Plus® vermindert ook sterk de kans op kalkuitslag en de aangroei van mossen en algen. 

 

Kleurondersteunend

De toplaag van al onze stenen produceren wij met kleurondersteunende granulaten. Hierdoor onderscheiden Façade stenen zich door hun natuurlijke uitstraling. 

 

Onze sierbestrating: altijd 6 cm dik! 

Elke sierbestratingsteen van Façade is 6 cm. dik: kwaliteit waaraan niet wordt getornd. Onze visie: sierbestrating behoort minimaal 6 cm. dik te zijn; dunner doet afbreuk aan de kwaliteit. 

 

Onze dealer. Úw adviseur 

De Façadecollecties treft u uitsluitend aan bij die dealers die voor kwaliteit, uitstekende advisering en prima service staan. Daar heeft ú recht op, net zo goed als onze producten.

 

Kortom

Façade Maastricht biedt een zeer duurzame bestrating waardoor u jaar in jaar uit zult genieten van uw investering. Anders gezegd: wij willen in elke prijsklasse de beste kwaliteit bieden. Nu én in de toekomst, want topkwaliteit zit in ons DNA.

DURA PROTECT PLUS

 

Met Dura Protect Plus® verduurzaamt Façade haar sierbestratingen. Dankzij dit procedé zijn onze stenen buitengewoon goed geconserveerd en zullen bij juist gebruik hun fraaie oorspronkelijke karakter langdurig behouden! Alle Dura Protect Plus®-voordelen op een rijtje:

EASY CLEAN

Dankzij Dura Protect Plus® en de zeer hoge verdichting laten de meeste vlekken zich sneller en eenvoudiger verwijderen.

CLEAN 'N DRY

Dura Protect Plus® beschermt tegen vele invloeden van buitenaf en vermindert de hechting van vuil en vocht zoals rode wijn, koffie, thee of cola. Hierdoor blijft uw bestrating langer fraai.

STOP KALK

Door reactie van cement met de buitenlucht en water kan kalkuitbloei (witte uitslag) ontstaan. Door de behandeling met Dura Protect Plus® wordt de kans op ontsierde kalkuitbloei verkleind.

ANTI ALG & MOS

Dankzij Dura Protect Plus® is de kans op algen- en mosgroei minimaal.

SEIZOEN-PROOF

Dura Protect Plus® beschermt langdurig tegen inwerking van dooizouten en verhoogt de UV-bestendigheid van de bestrating.

DUURZAAM

Met Dura Protect Plus® heeft u de diamant onder de straatstenen voor een uitzonderlijk solide bestrating voor jaren. Kleur, structuur, natuurlijke karakter: deze stenen blijven langer mooi.