Nieuwbouw ALDI Abdijstraat in Kapelle

Vorig jaar is er door ALDI Vastgoed gestart met de nieuwbouw aan de Abdijstraat in Kapelle. Ook de Action en Fruitshop zullen met ALDI meeverhuizen naar de nieuwe locatie. De winkels zullen 20 maart 2024 hun deuren openen.

Voor dit project heeft Noppert Beton 19440 Bufferblocks mogen leveren welke aangebracht zijn onder het parkeerterrein waar plaats is voor 127 auto’s.

Bufferblocks zijn dé oplossing voor regenwaterafvoer- en buffering in stedelijk gebied. Regenwater komt via een waterdoorlatende wegverharding of via straatkolken in de holle ruimtes van de Bufferblocks, waarna het water verder infiltreert in de bodem of wordt afgevoerd. De Bufferbloks hebben een water opslagcapaciteit van 266 tot 532 liter per vierkante meter en kan zeer zware verkeersbelastingen aan.

De Bufferblocks zijn makkelijk inspecteer- en reinigbaar met gebruikelijke rioolinspectie-/reinigingsapparatuur.

Het aanbrengen van de Bufferblocks is door Jaro BV uit Stellendam uitgevoerd welke tevens verantwoordelijk zijn voor het overige infrawerk.

In bijgaand filmpje ziet u een impressie van het plaatsen van de Bufferblocks: https://youtu.be/gwtmS18q_p8

Benieuwd of de Bufferblocks voor u dé oplossing kunnen zijn voor uw wateroverlast? Neem gerust contact met onze adviseurs!

Bekijk de foto's van het project

Vraag offerte aan

 
Button