Vakantiepark Euverem (Gemeente Gulpen-Wittem)

Opdrachtgever:
Qurios Holiday Retreats B.V te Amsterdam
Aannemer:
Snoek Puur Groen te Grou / Strada B.V. te Hulsberg
Producten:
Nueva Allure Linea, Dikformaten in de kleur Marmo Ambre (ca 9.000 m2), Cera Nueva Linea, Dikformaten inn de kleur Carbon (ca 800 m2), Opsluitbanden, grijs afmeting 10x20x100 cm (ca 4.200 m1)

De bungalows worden uitgevoerd in Kunrader steen. Hierbij past de kleurstelling van onze NUEVA ALLURE LINEA MARMO AMBRE perfect.

Qurios Gulpen wordt ontwikkeld op een waanzinnige locatie in de heuvels van Zuid-Limburg. Op steenworp afstand van het gezellige Maastricht en het bekende drielandenpunt in Vaals. Een stukje buitenland in eigen land. In deze Bourgondische streek is het genieten met een zachte G van heerlijke streekproducten. Maar het is ook een fijne plek om even tot bezinning te komen. Deze thema’s zie je straks terug in de opzet van het resort en in de inrichting van de cottages.

Op Qurios Gulpen speelt de natuur een grote rol en geniet je met je dierbaren van de kleine dingen; samen naar de sterren kijken, met een vergrootglas de natuur ontdekken, een hapje eten in de ‘gewoon’ gezellige brasserie en kookworkshops voor de kleinste bezoekers. Dit nieuwe resort bestaat uit 185 unieke cottages in verschillende typen. Elk woningtype heeft een geheel eigen stijl, passend in het landschap. Het fraai vormgegeven centrumgebouw herbergt een receptie, parkshop, recreatieruimte en brasserie met heerlijke streekproducten. In het nabijgelegen dorp Gulpen vind je een subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenbad.

Bekijk de foto's van het project

Neem contact op

 
Button